Train2Win velonometne Spānijā 2019

Šī Almerijas province ir daudzu Pro Tour komandu, kā Lotto Jumbo, Movistar, ziemas treniņu galamērķis, jo tā piedāvā aptuveni 3000 saules stundas un tikai 200mm nokrišņu gadā, kas to padara par gandrīz prefektu vietu arī tavai pavasara nometnei.

Tā ir ne tikai iespēja izbaudīt riteņbraukšanu un treniņus, bet arī labi pavadīt laiku un smelties iedvesmu skaistajos Spānijas piekrastes skatos. Protams, tam visam pa vidu ir arī pauzes kafenīcās, lai iedzertu brīnišķīgo spāņu kafiju un bez sirdsapziņas pārmetumiem notiesāt kūku!

VIETA: Mojacar, Spānija

Viesnīca: Hotel Best Oasis Tropical, Avenida del Mar 1. Urbanización Marina de la Torre, 04638 Mojácar, Spain

Viesnīca ar half-board (brokastis+vakariņas), kas nozīmē, ka būs jārūpējas tikai par to, ko ēst treniņā.

 

 

Laiks

12 dienas, jeb 2 nedēļas 16.03.2019 – 27.03.2019

Netālu no šīs vietas ir Sierra Nevada lielā kalnu grēda, kur notiek augstkalnes nometnes tuvā distancē no mūsu mājvietas. Šī vieta ir pateicīga ar ģeogrāfisko lokāciju. Tuvākie kalni no vietas, kur mēs dzīvosim, ir 10 km attālumā. Kalnu augstums ir pietiekami ievērojams, pat priekš Spānijas, 10 un vairāk kilometru kalni, kas ir līdz pat 1000 m augsti. Netālā attālumā ir arī kalns Alto de Velefique, kas ir 14km garš kalns, ar vidējo gradient 8%. Kas kvalificējas normālā Alpu kalnu segmentā.
 

Nometnes apraksts

  • braukšana grupās, ievērojot individuālos uzdevumus
  • rīta rosme un vakara atsildīšanās stretching trenera vadībā
  • trenernorādes par to, kā labāk sagatavoties nometnei
  • ļoti pateicīgs reljefs ar pietiekamām iespējām viegliem treniņiem pa līdzenumu kā arī ievērojami kalni,  kuru virsotnēs ir finišējuši La Vuelta
  • pilnībā izplānoti velomaršruti
  • detalizēti treniņu  uzdevumi katrai nometnes dienai
  • trenera ikdienas pieejamība

 Nometne ir paredzēta cilvēkiem, kas grib attīstīt vai pilnveidot ziemā ieguldīto darbu treniņprocesā. Lai efektīvāk trenētos – mēs visus dalām līdzīgās grupās, kas nozīmē, ka viņi var braukt līdzīgā tempā ar vienlīdzīgu slodzi. Nometnē, īsā laikā, mēs varam izdarīt lielu darba apjomu. Nometne ir ārkārtīgi svarīga sagatavošanās fāze jebkuram sportistam, arī tam, kuram tā sagatavošanās ir pietiekami maza. Pirms nometnes mēs visiem tās dalībniekiem mēneša treniņplānu, kas ir tieši mēnesi pirms nometnes. Tas ļaus efektīvi aizvadīt vai sagatavoties pirms nometnes un no tās saņemt maksimālo ieguvumu. Bez tā visa ir mūsu padomi ko ņemt un neņemt līdzi. Kādu aprīkojumu izvēlēties un visi ikdienišķie jautājumi.

 

Cena

565eur*

*Mēneša sagatavošanās treniņprogramma pirms nometnes ar treniņa turpinājumiem nometnē

 

Cenā nav iekļauts:

  • lidojums (Ir zināms tiešais reiss ar Air Baltic, Rīga-Malaga);
  • transfers (tiks organizēts);
  • apdrošināšana;
  • citi izdevumi uz vietas;
  • Velosipēdu noma. 

 

 Nometnes dalībnieks iegūs labākas prasmes vadīt velosipēdu, kādas tās bija līdz šim, jo braucot un pildot dažādus uzdevumus grupā ir vienkārši konstatēt kļūdas. Daudzas lietas, kuras mēs aktīvās sezonas laikā nespējam redzēt un novērst tikai tāpēc, ka nav kurš pamāca un ierauga no malas – nometne ir brīnišķīgs brīdis, kad sezonas sākumā to var novērst. Piemēram, kā padzerties braucot grupā, kā, kopā kā grupa, izbraukt apli, kā tehniski pareizi nobraukt no kalna, kā tehniski un efektīvi braukt stāvot kājās, kā paēst nenokāpjot no velosipēda. Iegūtās prasmes Spānijā var pārnest uz Latvijas sacensībām un ceļiem. Piemēram, braukšana lejā no kalna, kur ātrums ir 45 km/h, ja Tu pratīsi pareizi izbraukt pagriezienu braucot pa Spānijas kalnu lejā, to varēsi efektīvāk izdarīt arī Latvijā, kur kalnu nav. Jo ir līdzīgs ātrums un gravitācija. Tas pats attiecas uz dzeršanu un ēšanu peletonā, apģērbšanos-noģērbšanos, vestes aiztaisīšanu un līdzīgi.

 

 

 

Izdevīgi piedāvājumi no sadarbības partneriem:

Pieteikšanās

Pēdējais pieteikšanās datums uz pavasara nometni ir 05.01.2019. Pēc šī datuma mēs vairs nevaram nodrošināt viesnīcas pieejamību.

Ja esi nolēmis piedalīties lūdzu aizpildi šo dalībnieku anketu: https://goo.gl/forms/Jc3NzkZ2RNVYWeOw2

 

Ir jautājumi? Raksti -   https://www.messenger.com/t/Train2Win.lv